corner left-topcorner right-top
Elektrotechniek
Alles start met een goed advies!
corner left-bottomcorner right-bottom

Communicatie-, video en zwakstroominstallaties

Onze elektromonteurs leggen op het gebied van datacommunicatie en beveiliging zwakstroominstallaties aan. U kunt dan denken aan intercom en videofoon verbindingen. Wilt u voor uw VVE of voor uw bedrijf een zwakstroominstallatie, dan leggen wij dit voor u aan.

 

 

Onze elektromonteurs leggen zwakstroominstallaties aan, zoals intercom, videofoons en gebouwbeheersystemen. Voor welke installatie u ook kiest, de zwakstroominstallatie is er een onlosmakelijk onderdeel van.


Zwakstroominstallaties en centrale besturing

Denk bij centrale besturing aan de bedrading voor uw computer en telefoon, het op afstand bedienen van uw videofoon, jaloezieën, verwarming, uw lichtvoorziening of de complete intercominstallatie. Wij leggen zwakstroominstallaties veilig, efficiënt en duurzaam voor u aan. En altijd op een manier die aansluit bij uw wensen. InterANS Installatietechniek neemt u alle zorg voor de aanleg, de service en het onderhoud uit handen.

 

 

Bent u op zoek naar een zwakstroominstallatie voor intercom, videofoon of communicatienetwerk, neem dan contact met ons op.

 

Elektrotechniek

Alles start met een goed advies!

Service en onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Storingen verhelpen wij snel en vakkundig.

Advies en ontwerp

Wij denken met u mee en komen altijd met een passende oplossing!

InterANS

Sniep 101
1112 AJ Diemen

T: (020) 506 17 90
F: (020) 506 17 95
W: info@interans.nl