corner left-topcorner right-top
Elektrotechniek
Alles start met een goed advies!
corner left-bottomcorner right-bottom

Zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen draagt u bij aan duurzaamheid en bent u niet meer afhankelijk van grote energieleveranciers. Zonnepanelen geven het beste rendement van alle duurzame producten die er op de markt te krijgen zijn. Wij geven advies op maat en installeren uw zonnepanelen met hoog rendement.

Lees meer over onze duurzame producten

Domotica

Domotica automatisering voor thuis of bedrijf

De nieuwste technologie op het gebied van wonen en werken is domotica. Met domotica systemen automatiseert u uw verlichting, verwarming, ventilatie, beveiliging en nog veel meer. De domotica systemen van InterANS Installatietechniek zorgen voor gemak, comfort en duurzaamheid in huis en bedrijf. Vanuit Diemen bedienen wij de grote plaatsen Amsterdam, Haarlem, Hilversum en Bussum.

Continue Reading

LED-noodverlichting

LED-noodverlichting heeft als doel om uw klanten, medewerkers en gasten veilig naar buiten te begeleiden in een noodsituatie. Elk gebouw en situatie is anders. Zorg daarom voor goed gecontroleerde en geplaatste noodverlichting. LED-noodverlichting zorgt voor veiligheid.

Continue Reading

Advies en ontwerp

Elektrotechniek start met een gesprek en goed advies

Misschien wilt u LED-verlichting op kantoor? Of overweegt u domotica huisautomatisering in huis of bedrijf te laten toepassen, omdat dat het gemak vergroot. Wij zijn uw professionele elektrotechnische partner. Ook als u een pand wilt renoveren waarin alle elektrotechnische en bouwtechnische voorzieningen (opnieuw) moeten worden aangelegd, staan we voor u klaar.

Lees meer

Communicatie-, video en zwakstroominstallaties

Onze elektromonteurs leggen op het gebied van datacommunicatie en beveiliging zwakstroominstallaties aan. U kunt dan denken aan intercom en videofoon verbindingen. Wilt u voor uw VVE of voor uw bedrijf een zwakstroominstallatie, dan leggen wij dit voor u aan.

Lees meer

Licht- en krachtstroominstallaties

Al uw elektrische installaties bestaan voor een groot deel uit leidingen, draden, kabels en schakelingen die door het hele gebouw hun weg vinden: de licht- en krachtstroominstallaties. Wij bouwen installaties op basis van uw wensen. Voordat we met installeren starten, gaan we met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en geven we gevraagd en ongevraagd advies.

Lees meer

Inbraak, brandmeldbeveiligingsinstallaties

Overweegt u de aanschaf van inbraak- en/of brandbeveiligingsinstallaties? InterANS Installatietechniek adviseert u graag. Wij leveren, installeren en onderhouden beveiligingssystemen als inbraakbeveiliging, alarminstallatie, camerabeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging/ontruimingsinstallaties. Na oplevering van onze installaties voldoet u aan de eisen van uw verzekeraar tegen de financiële risico’s van diefstal en inbraak!

Lees meer

CCTV- en toegangscontrolesystemen

CCTV-systemen (Closed-Circuit Television) en toegangscontrolesystemen zijn bedoeld ter beveiliging en/of bewaking van uw panden en terreinen. Zij vormen als het ware de ogen en oren van uw bedrijf. Met door ons geïnstalleerd camera’s en toegangscontrolesysteem kunt u controleren en bijhouden wie uw terrein of gebouw betreedt (en verlaat).

Lees meer

Datanetwerken

Digitale diensten en technieken maken gebruik van een datanetwerk. Denk daarbij aan computers, printers, tv’s, telefonie (VOIP), domotica, toegangscontrole, brandmeldinstallaties, maar bijvoorbeeld ook aan camerabeveiliging en centrale deuropening. Voor al deze toepassingen kan InterANS Installatietechniek het complete netwerk op maat aanleggen.

Lees meer

Service en onderhoud in elektrotechniek

 

Functioneert het datanetwerk niet naar behoren? Werkt een slagboom niet meer? Is de intercominstallatie uitgevallen? Storingen in uw installaties zijn vervelend en komen nooit gelegen. Elektrotechnische installaties vergen een behoorlijke investering, maar zijn ook onmisbaar voor een comfortabele, gezonde en veilige werk- en leefomgeving. De continuïteit van uw bedrijf kan ernstige hinder ondervinden door uitval. Zorg er daarom voor dat uw installaties goed onderhouden zijn. Dat beperkt het risico op uitval.

Lees meer

Elektrotechniek

Alles start met een goed advies!

Service en onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Storingen verhelpen wij snel en vakkundig.

Advies en ontwerp

Wij denken met u mee en komen altijd met een passende oplossing!

InterANS

Sniep 101
1112 AJ Diemen

T: (020) 506 17 90
F: (020) 506 17 95
W: info@interans.nl