corner left-topcorner right-top
Elektrotechniek
Alles start met een goed advies!
corner left-bottomcorner right-bottom

Inbraak, brandmeldbeveiligingsinstallaties

Overweegt u de aanschaf van inbraak- en/of brandbeveiligingsinstallaties? InterANS Installatietechniek adviseert u graag. Wij leveren, installeren en onderhouden beveiligingssystemen als inbraakbeveiliging, alarminstallatie, camerabeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging/ontruimingsinstallaties. Na oplevering van onze installaties voldoet u aan de eisen van uw verzekeraar tegen de financiële risico’s van diefstal en inbraak!


Bescherming 24 uur per dag

Onze technische experts leggen elektronische systemen voor u aan die uw woon- en werkomgeving dag in dag uit beschermen. InterANS Installatietechniek biedt u oplossingen voor zaken als video-observatie, toegangscontrolesystemen, inbraaksystemen en systeemintegratie. Wij beschermen met de door ons aangelegde inbraak- en brandbeveiligingsinstallaties tegen gevaar van buiten (zoals inbrekers die uw pand of terrein willen betreden), maar ook tegen onheil van binnenuit. Bijvoorbeeld door het ontstaan van brand. Wij zijn u graag van dienst bij het adviseren, installeren en onderhouden van inbraak- en brandbeveiligingsinstallaties.


Kies een oplossing die bij u past

De beveiliging en bescherming van mensen en eigendommen zijn gebaat bij professionele inbraak- en brandbeveiligingsinstallaties. Let op: verzekeringsmaatschappijen stellen harde eisen aan uw inbraakbeveiliging. Neem daarom InterANS Installatietechniek in de arm, want wij zijn goed op de hoogte van de verschillende beveiligingsnormen. Onze mensen kunnen u adviseren welke van de 3 Borg- en VRKI-beveiligingsklassen bij uw huis of bedrijf past.


Ook kunnen we een draadloos inbraaksignaleringssysteem voor u aanleggen. Het voordeel hiervan is dat u geen ontsierende leidingen ziet langs plafond of muren.

Elektrotechniek

Alles start met een goed advies!

Service en onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Storingen verhelpen wij snel en vakkundig.

Advies en ontwerp

Wij denken met u mee en komen altijd met een passende oplossing!

InterANS

Sniep 101
1112 AJ Diemen

T: (020) 506 17 90
F: (020) 506 17 95
W: info@interans.nl