corner left-topcorner right-top
Elektrotechniek
Alles start met een goed advies!
corner left-bottomcorner right-bottom

Licht- en krachtstroominstallaties

Al uw elektrische installaties bestaan voor een groot deel uit leidingen, draden, kabels en schakelingen die door het hele gebouw hun weg vinden: de licht- en krachtstroominstallaties. Wij bouwen installaties op basis van uw wensen. Voordat we met installeren starten, gaan we met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en geven we gevraagd en ongevraagd advies.

 


De licht-, en krachtstroominstallatie aanleggen

Om u een idee te geven, noemen wij een aantal installatieonderdelen die wij voor u kunnen ontwerpen, aanleggen en onderhouden:

 • lichtpunten, schakelaars, wandcontactdozen, krachtinstallaties en sensoren
 • verdeelkasten
 • voedingen en regelbekabeling voor werktuigbouwkundige installaties
 • aarding en blikseminstallaties
 • tuinverlichting
 • geluid- en omroepinstallaties;
 • bediening zonwering
 • centrale stofzuigsystemen
 • armaturen en noodverlichting
 • leidingtracés en railkokers, zoals kabelgoten en wandgoten
 • elektrische verwarmingen.


Advies en doordacht installatieplan

Het ontwerpen en aanleggen van deze voorzieningen is de specialiteit van totaalinstallateur InterANS. Dankzij onze kennis van de geldende voorschriften en wetgeving realiseren wij voor u een veilige en functionele elektrotechnische installatie waar u dag in dag uit op kunt vertrouwen. Een goede installatie begint bij advies.

 

InterANS Elektrotechniek zorgt voor een modern, doordacht installatieplan. En daarbij hechten wij veel waarde aan functionaliteit, gebruiksgemak, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Afhankelijk van de situatie en uw wensen bouwen wij, breiden wij uit, of vervangen wij bestaand materiaal door modernere, duurzame versies.

 

LED-verlichting en verlichtingsplan

Wanneer u uw kantoor wilt verduurzamen, dan is het verstandig om LED-verlichting toe te passen. LED-verlichting is er in vele smaken en kleuren. Het is daarom belangrijk om goed advies in te winnen bij een specialist. Op basis van uw wensen maken wij een verlichtingsplan voor u, waardoor u op kantoor of in uw showroom altijd de juiste sfeer heeft. Als u uw pand verduurzaamd door energiezuinige maatregelen te nemen, dan kunt u aanspraak maken op subsidies. Neem voor de laatste informatie contact op met uw accountant. Die kent de weg in subsidieland en kent uw situatie.

 

Heeft u vragen over uw licht-, en krachtstroominstallatie of wilt u een storing melden, neem dan contact[link naar contact] met ons op.

Elektrotechniek

Alles start met een goed advies!

Service en onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Storingen verhelpen wij snel en vakkundig.

Advies en ontwerp

Wij denken met u mee en komen altijd met een passende oplossing!

InterANS

Sniep 101
1112 AJ Diemen

T: (020) 506 17 90
F: (020) 506 17 95
W: info@interans.nl