corner left-topcorner right-top
Werktuigbouwkunde
Alles start met een goed advies!
corner left-bottomcorner right-bottom

Advies en ontwerp

Advies en ontwerp werktuigbouwkundige installaties

Het ontwerpen van een werktuigbouwkundige installatie vraagt om kennis en ervaring. Een centrale verwarming, een mechanische afzuiginstallatie of bijvoorbeeld gebouwbeheersystemen moeten comfort, duurzaamheid en veiligheid bieden. Totaalinstallateur InterANS richt zich op alle terreinen van de werktuigbouwkunde en elektrotechniek en wij beginnen met het gesprek om uw wensen te inventariseren.

Lees meer

Mechanische ventilatie

 

Mechanische ventilatie voor woning en bedrijf

Als u in uw huis kookt, doucht of stofzuigt mag dat geen invloed hebben op de luchtkwaliteit. De rookgassen van een verouderde geiser of cv-ketel, een open haard, kunnen slecht zijn voor uw gezondheid. Regelmatig intensief ventileren is daarom belangrijk, maar dat gebeurt helaas niet altijd voldoende. Af en toe de ramen flink open zetten werkt maar tijdelijk.

Lees meer

Centrale verwarming

 

CV-Ketel, verwarming en koeling

Wilt u een complete oplossing voor het binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand zoals cv-ketel, luchtbehandeling, koeling, ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid? Of bent u op zoek naar een duurzame (vloer)verwarmingsinstallatie voor uw huis of kantoorgebouw? Afgestemd op de warmtebehoefte van de ruimtes in uw huis of bedrijf berekenen onze experts nauwkeurig de capaciteitsbehoefte van de door u gekozen warmtevoorziening. De manier waarop wij deze installaties voor u ontwerpen en installeren, bepaalt voor een belangrijk deel het comfort en het energieverbruik in uw gebouw. Op uw terras of veranda kunt u kiezen voor infraroodverwarming.

Lees meer

Dakbedekking

Dakbedekking van leien of bitumen

Niets is zo ongewenst als een lekkend dak, vochtige muren of in de wind klapperend lood- en zinkwerk. Van het dak op uw woonhuis of kantoorgebouw mag u verwachten dat het waterdicht is en uw gebouw beschermt tegen extreme weersinvloeden. De keuze van de juiste dakbedekking is dan ook essentieel. Onze loodgieters denken graag met u mee, of het nou om leien gaat of bitumen. Zij brengen nieuwe dakbedekking aan en voeren daarnaast renovaties uit.

Lees meer

Sanitair

 

Sanitair, badkamer of toiletgroep

Wilt u een bestaande sanitaire voorziening (zoals uw badkamer, toilet of toiletgroep) opnieuw inrichten, of een nieuwe sanitaire voorziening bouwen? De vakmensen van InterANS Installatietechniek weten dat er achter een mooie voorkant ook een professioneel aangelegde ‘achterkant’ nodig is. InterANS Installatietechniek is daarbij uw betrouwbare totaalinstallateur.

Wij helpen onze opdrachtgevers met een breed pakket aan oplossingen en diensten op alle gebieden van sanitaire installaties en voorzieningen. Onze specialisten leggen badkuipen, stortdouches, keukenblokken, bedrijfskantines, boilers en geisers aan, inclusief al het benodigde leiding- en kraanwerk.

Lees meer

Gas, water en riolering

Loodgieter voor gas, water en riolering

Ook gas, water en riolering maken onderdeel uit van ons uitgebreide dienstenpakket als totaalinstallateur. InterANS Installatietechniek levert als loodgieter een veelheid aan producten en diensten op het gebied van gasinstallaties. Zowel binnen als buiten uw pand bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Service en onderhoud werktuigbouwkunde

Is uw cv-ketel stuk? Werkt de mechanische installatie niet meer? Heeft u wateroverlast? Storingen in uw installaties zijn vervelend en komen nooit gelegen. Installaties zijn niet alleen kostbaar, maar ook onmisbaar voor een comfortabele, gezonde, duurzame en veilige werk- en leefomgeving.

Lees meer

Werktuigbouwkunde

Alles start met een goed advies!

Service en onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Storingen verhelpen wij snel en vakkundig.

Advies en ontwerp

Wij denken met u mee en komen altijd met een passende oplossing!

InterANS

Sniep 101
1112 AJ Diemen

T: (020) 506 17 90
F: (020) 506 17 95
W: info@interans.nl